Flash Felt Hijaiyah Mahal?

Betulkah?

My Baby Can Read hanya boleh tersenyum dan mengambil maklumbalas dengan positif. Namun untuk merendahkan harga produk, mungkin tidak! Harga kami bermula RM48- RM60 dianggap harga yang mampu milik jika dibandingkan dengan kos pembuatan "homemade" yang agak tinggi. Jika anda boleh membeli harga tudung yang beratus-ratus, adakah tidak mampu untuk saham akhirat anak-anak dengan harga bawah RM100!

Niat kami menghasilkan produk ini adalah untuk merealisasikan misi dan visi My Baby Can Read. Oleh itu, harga yang kami tawarkan adalah berpatutan untuk menampung kos produksi dan untuk berkongsi rezeki dengan orang lain yang sudi membantu disebalik tabir.Jika ada yang memberi respon flash felt hijaiyah mahal, itu hak mereka. Analogi dalam bisnes mudah sahaja. Bagi yang mampu membeli kereta berjenama seperti BMW, anda boleh membeli. Jika tidak mampu anda boleh membeli kereta yang anda rasa mampu beli. Objektifnya adalah sama, ingin memudahkan perjalanan dan memberi keselesaan untuk menjalani kehidupan harian. 

Bagi kami, anda yang berkata MAHAL, anda bukan pembeli kami. Kami juga tidak memaksa semua masyarakat di Malaysia seramai 3-4 juta orang untuk membeli. Nilai produk kami tinggi dan kami tidak perlu untuk merendahkan benchmark yang kami buat. 

Di kalangan ahli kraf, mereka juga bersetuju malah mereka tahu harga bagi setiap material yang kami gunakan. Hanya mereka yang tahu menilai sahaja yang akan respon yang positif. Boleh lihat respons pembeli yang sentiasa memberi pujian dan kata-kata semangat. Alhamdulilah!!
Sebagai kesimpulan, anda boleh baca artikel di bawah sekadar perkongsian:Bagi anda yang ingin  membuat tempahan, anda boleh inbox kami di fanpage atau Whatsapp / Telegram 019-3134144

Bagi yang berminat untuk menjadi Agen DROPSHIP, anda boleh mendaftar di borang yang disediakan atau whatsapp di nombor yang sama 019-3134144

Post a Comment

Contact Form

Name

Email *

Message *

top ads